Missio

Tärkein toiminta-ajatuksemme on suurimman kansallisomaisuutemme arvon hallinta omistajan edun maksimisoimiseksi kiinteistön perustamisesta sen purkamiseen asti.

Tähän päästään lisäämällä kaikkien osapuolien tietoutta, välittämistä ja arvostusta. Se mahdollistaa sen, että olemme valmiita panostamaan ja investoimaan omaisuutemme arvon säilymiseen.

Arvot

Tärkeimpiä arvojamme ovat ihmisten kunnioittaminen sellaisina kuin he ovat, oman ja muiden tekemän työn arvostaminen sekä rehellisyys.

Asiakaslupaus

Lupaamme johtaa taloyhtiötänne niin, että asiakkaat voivat viihtyä ja luottaa omaisuutensa ylläpitoon.

Lupaamme tuoda hallitukselle ja yhtiökokoukselle monipuolista tietoa parhaiden päätösten mahdollistamiseksi.

Ammattitaito

Taloyhtiön johtamisessa vaaditaan ammattitaitoa isännöitsijän tehtäviin, rakennustekniikkaan ja projektien johtamiseen sekä taloushallintoon ja kirjanpitoon liittyvissä tehtävissä.

Insinööri-isännöinnissä isännöitsijänä toimii isännöinnin ammattitutkinnon suorittanut korjausrakentamisen parissa työskennellyt kokenut rakennusinsinööri.

Taloushallinnon ja kirjanpidon hoitaa ammattitaitoinen ja kokenut
HR-Tilipalvelut Oy.

Juridisissa asioissa neuvonantajana toimii kokenut varatuomari.

Järjestelmät

Parhaan asiakaskokemuksen ja työnteon mahdollistamiseksi käytössämme ovat parhaat ohjelmat ja järjestelmät niin isännöintiin ja taloushallintaan kuin asiakas-, kiinteistö- ja projektihallintaankin.

Taloyhtiö- ja projektiviestintä sekä tärkeimmät dokumentit löytyvät kotisivujen kautta. Myös vastuunjakotaulukko ja asumisen tietopankki saatavissa kotisivuille.

Hallituksella voi olla omat tunnukset taloushallintaohjelmaan toimenpiteiden ja talouden valvomiseksi.

Teams-etäkokoukset mahdollisia ja pöytäkirjat voidaan allekirjoittaa sähköisesti.

Pyydä esittely